Amorette
Amorette

Tunnit

Uusien asiakkaiden kannattaa varata ryhmätunti puhelimitse. Näin voimme varmistaa, että jokaiselle löytyy oman tasoinen tunti ja sopivan kokoinen ratsu. Soita numeroon 044 2303216.
Yksityistunnin voi varata suoraan Ratsukosta, Amoreten varauskalenterin kautta. Muistathan aina merkitä kokosi (pituus ja paino) omiin tietoihisi.

Kun olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, varaat tunnin helpoiten Ratsukosta. Suosittelemme vakiotunnin varaamista, jolloin tuntisi on aina samaan aikaan samana viikonpäivänä. Vakiotuntilaisilla on myös tuntisuunnitelma, joten opetus etenee tuntisuunnitelman mukaan johdonmukaisesti. Kortin kaikki tunnit kannattaa varata heti kortin ostamisen jälkeen, näin varmistat pääsysi vakiutunnillesi.
Irtotuntilainen varaa tunnin kerrallaan ja maksaa sen joko Ratsukon kautta tai käteisellä tallille.

Tunnin voi peruuttaa 1 vrk (24h) ennen tuntia Ratsukon kautta. Tämän jälkeen tulevat äkilliset sairasperuutukset tekstiviestitse klo 12.00 mennessä (samana päivänä tuntia ei kannata perua itse, koska se ei palaudu kortille). Ajoissa peruuttu tunti vapautuu kortille ja voit varata uuden tunnin toiseen ajankohtaan.

Tarjolla on erilaisia tunteja:

Perustunti: Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti ratsastusta. Este- tai puomitunti on vähintään kerran kuukaudessa. Perustunti on tarkoitettu ensisijaisesti kouluikäisille lapsille ja nuorille.

Minitunti: Minitunti on lapsille suunnattu ratsastustunti, jossa harjoitellaan ratsastusta ikätaso huomioiden. Opettajalla on vahva kokemus pienten lasten ohjaamisesta. Minitunnilla ratsuna on pääasiassa poneja, joten minitunnit on tarkoitettu ensisijaisesti alle 55 kg ratsastajille. Isompia poneja ja hevosia on käytössä rajoitetusti, joten mikäli lapsesi on kooltaan hieman isompi, olethan yhteydessä tallin puhelimeen, niin varmistamme sopivan ratsun löytymisen. Minitunnit pidetään ulkona myös talvella.

Puolituntinen: Puolikas tunti on tarkoitettu oppilaille, joilla on vielä vaikeuksia keskittyä kokonaista tuntia. Puolituntisia on tarjolla tasolla alkeis ja alkeisjatko.

Puuharyhmä: Ratsastusta, kärryttelyä, ratsusatujumppaa, ratsastusleikkejä, temppuratoja, agilityä... vain mielikuvitus on rajana. Puuharyhmä on lapsille tarkoitettu monipuolinen harrastushetki, jossa puuhamisen avulla oppii ratsastamaan ja olemaan hevosten kanssa. Opettajalla vahva kokemus lasten ohjaamisesta.

______________________________________________

Tunnit on jaoteltu tason mukaan seuraavasti:

Alkeistaso: talutusratsastukset, puuharyhmät, alkeiskurssilaiset yms.

Alkeisjatko: ratsastat käynnissä ja ravissa pääosin itsenäisesti, harjoittelet keventämistä tai osaat jo keventää

Perustaso: ratsastat käynnissä ja ravissa itsenäisesti, harjoittelet laukkaa jo kovasti, osaat ratsastusradan tiet. Osaat laittaa hevosen kuntoon lähes itsenäisesti.

C: Ratsastat kaikissa askellajeissa, laukka onnistuu uralla ja ympyröillä, väistöjä ja muita kouluratsastushommia harjoitellaan.

B: Harjoittelet tai osaat mm. raviväistöt ja laukkavoltin, harjoittelet avo- ja sulkutaivutusta ja muita heA liikkeitä.