Amorette
Amorette

Tunnit

Uudet, ensimmäistä kertaa ratsastamaan tulevat asiakkaat varaavat ryhmätunnin puhelimitse. Näin voimme varmistaa, että jokaiselle löytyy oman tasoinen tunti ja sopivan kokoinen ratsu. Soita numeroon 044 2303216.
Yksityistunnin tai poniseikkailun voi varata suoraan Ratsukosta, Amoreten varauskalenterin kautta. Muista merkitä kokosi (pituus ja paino) omiin tietoihisi.

Kun olet saanut Ratsukon kirjautumistunnukset tallilta tai luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, varaat tunnin helpoiten Ratsukosta. Vakiotuntilaisella on aina valmiiksi varattuna ratsastusaika samana viikonpäivänä, samaan kellonaikaan. Vakiotunneille ostetaan jokin sarjakorteista, jolloin tuntihinta on edullisempi. Vakiotuntilaisilla on myös tuntisuunnitelma ja opetus etenee tuntisuunnitelman mukaan johdonmukaisesti. Irtotuntilainen varaa tunnin kerrallaan ja maksaa sen joko tilille tai käteisellä tallille.

Tunnin voi peruuttaa 1 vrk (24h) ennen tuntia Ratsukon kautta. Tämän jälkeen tulevat äkilliset sairasperuutukset soittamalla tai tekstiviestitse. Ajoissa peruutetun tunnin pystyt korvaamaan toisella tunnilla.

Tunnit on jaoteltu tason mukaan seuraavasti:

A
Alkeistaso: talutusratsastukset, puuharyhmät, alkeiskurssilaiset yms.

K
Kokemattomat: pystyt ohjaamaan käynnissä ja ravissa ilman taluttajaa, alat harjoitella laukkaa.

P
Perustaso: ratsastat käynnissä ja ravissa itsenäisesti, harjoittelet laukkaa jo kovasti, osaat ratsastusradan tiet. Osaat laittaa hevosen kuntoon lähes itsenäisesti.

C
Ratsastat kaikissa askellajeissa, laukka onnistuu uralla ja ympyröillä, väistöjä ja muita kouluratsastushommia harjoitellaan.

B
Harjoittelet tai osaat mm. raviväistöt ja laukkavoltin, harjoittelet avo- ja sulkutaivutusta ja muita heA liikkeitä.