Amorette
Amorette

Hevoset ja ponit

Perin Urhee

Perin Urhee, ruuna, synt. 10.07.2010. Pepa on kiltti ja melko osaava suomenhevonen. Tämän ruunan kohdalla nimi ei ole kovin osuva, koska Pepaa saattaa jännittää vaikka väärässä maneesin nurkassa oleva lapio. Se on kuitenkin mukava tuntihevonen ja sopii kaiken tasoisille ratsastajille.

Leijonamieli

Leijonamieli, ruuna, synt. 04.06.2013. Niilo on rauhallinen, ystävällinen ja laiskahko suomenhevonen. Se soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille, mutta tarvitsee hieman taitoa, että sen saa liikkumaan kunnolla. Niilo rakastaa hyppäämistä ja maastoilua, silloin se innostuu.

Sealand Simonette

Sealand Simonette, tamma, synt. 17.05.2010. Nette on kaikille soveltuva ja mukava risteytysponi. Se on kiltti aloitelijoille, mutta tarjoaa välillä sopivasti haastetta osaavammille ratsastajille. Nette on monipuolinen osaaja ja onkin osoittanut olevansa varsinainen pienten estekisojen rusettihai.

Hiie

Hiie, tamma, synt. 21.05.2011. Hipsu on kuvankaunis ja herkkä risteytysponitamma, jota usein kutsutaankin tallin prinsessaksi. Se on kuitenkin kiltti ja rauhallinen ratsastaa ja soveltuu näin kaiken tasoisille oppilaille.

Meedia

Meedia, tamma, synt. 26.04.2011. Dina on mukava ja kiltti risteytysponi. Se on reipas, mutta ei ryntäile ylimääräisiä. Dina soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille ja se soveltuu sekä este- että koulutunneille. Dina rakastaa estetunteja ja kisoissa se esittää vauhdikkaita ratoja.

Vikas Rondex

Vikas Rondex, ruuna synt. 01.06.2006. Rontti on luotettava, iloinen ja reipas russponi, joka rakastaa hyppäämistä. Se soveltuu kaikille ratsastajille alkeisista kokeneisiin. Rontti on entinen raviponi, joten sillä voi myös ajaa.

Visa-Tähti

Visa-Tähti, tamma, synt. 19.04.2007. Pikkutamma eli Pikkis on kiltti ja mukava suomenpienhevonen. Se ei ole toiminut tuntiratsuna vielä kovin kauaa, mutta on osoittanut olevansa ahkera ja reipas. Pikkis soveltuu lähes kaiken tasoisille ratsastajille, joilla on rauhallinen käsi.

Gaalaliina Kuu

Gaalaliina Kuu, tamma, synt. 17.5.2007. Gaala on reipas ja iloinen suomenhevonen, joka rakastaa tehdä töitä. Gaala ei ole ollut tuntihevosena kovin pitkään, joten se on lähinnä kokeneempien ratsastajien käytössä.

Zibute

Zibute, tamma, synt. 5.5.2010. Zibi on iloinen ja kiltti pikkuponi (risteytysponi), joka soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille. Zibillä on joinain päivinä pilkettä silmäkulmassa ja silloin se saattaa keksiä ponitemppuja. Onneksi se kuitenkin suurimmaksi osaksi on kiltti tuntiponi, joka soveltuu hyvin pienille ratsastajille.

Hilda

Hilda, tamma, synt. 16.05.2007. Hilda on pieni ja pippurinen shetlanninponi. Se toimii ajossa ja ratsuna useimmiten oikein hyvin, mutta joskus sillä on kiukkupäivä, ja sen kyllä sitten huomaa. Hilda soveltuu kaikentasoisille pienikokoisille ratsastajille. Parhaiten se tulee toimeen ratsastajan kanssa, joka ymmärtää sen huumoria.

Aarteen Mymmeli

Aarteen Mymmeli, tamma, synt. 20.06.2004. Mymmeli on reipas ja iloinen shetlanninponi, joka on aina valmis lähtemään töihin. Mymmeli soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille ja toimii myös todella hyvin ajoponina. Mymmelillä on voimakas kilpailuvietti, joten se menee mieluiten ensimmäisenä ajoharjoituksissa. Mymmeli myös rakastaa pieniä lapsia ja on heitä kohtaan loputtoman ystävällinen ja kärsivällinen.

Aarteen Billy the Kid

Aarteen Billy the Kid, ruuna, synt. 14.05.2010. Bibi on personallinen ja huumorintajuinen shetlanninponi, jolta ei kummallisia päähänpistoja puutu. Tallilla olisi paljon tylsempää, jos Bibi ei olisi jekkuilemassa jotain lähes päivittäin. Bibi soveltuu halutessaan kaiken tasoisille ratsastajille, mutta se kyllästyy tuntityöhön helposti, joten se tekee melko vähän tavallisia tunteja. Bibi on parhaimmillaan puuharyhmissä, erityisryhmien erilaisissa toiminnoissa ja talutustapahtumissa. Agility ja kärrykyyti on Bibin vahvuuksia.

Taigan Amorette

Taigan Amorette, tamma, synt. 18.06.2004. Mette on kiltti, mutta todella reipas ratsastettava. Se rakastaa laukkaamista ja hyppäämistä. Mette soveltuu rauhalliselle ja kokeneelle ratsastajalle sekä talutusratsastukseen ja vikellysharjoituksiin. Mette on Annan entinen kilpahevonen ja Niilon emä. Mette on suomenhevonen.

Suvinita

Suvinita, tamma, synt. 21.06.2009. Rodultaan Suvinita on suomenhevonen. Se on haastava ja vähän äksy hoitaa sekä tarvitsee osaavan ratsastajan. Se on kuitenkin rehellinen ja yrittää yleensä aina parhaansa.