Amorette
Amorette

Leirit ja kurssit

Kesäleirit 2024

3.-7.6. Estepainotteinen yleisleiri (5 vrk) / Essi 100 + 250 € (Täynnä)

Tarkoitettu itsenäisesti ratsastaville oppilaille, jotka ovat harjoitelleet laukkaa. Leiri soveltuu myös C-B-tason ratsastajille, koska ratsastus tapahtuu tasoryhmissä. päivän toinen tunti on puomi- tai estetunti. Lounas ja välipala. Ratsastusta 2 h pv, teoriaa 1h / pv, hevostoimintaa, hevosten hoitoa, viimeisenä päivänä leirikisat. Leiripäivä 9-16, tai sopimuksen mukaan. Viimeinen päivä loppuu klo 14.00. Leiriläisille suositellaan ratsastusseuran / Green Card-jäsenyyttä tai omaa kattavaa tapaturmavakuutusta. Leirillä ei ole avustajia.

10.–14.6. Alkeisleiri (5 vrk) / Essi 100 + 250 €

Tarkoitettu harrastuksen aloittaville ratsastajille. Soveltuu myös osittain itsenäisesti ratsastaville oppilaille, jotka tarvitsevat lisää varmuutta itsenäiseen ratsastamiseen ja varustamiseen. Lounas ja välipala. Ratsastusta 2 h pv, teoriaa 1h / pv, hevostoimintaa, hevosten hoitoa, viimeisenä päivänä leirikisat. Leiripäivä 9-16, tai sopimuksen mukaan. Viimeinen päivä loppuu klo 14.00. Leiriläiset on vakuutettu SRL:n toimesta. Leirillä on mukana avustajia oppilaiden tukena.

17.–19.6. Toiveleiri (3 vrk) / Essi 50 + 160 €

Toiveleirin sisältö koostuu leiriläisten toiveista. Leiri on tarkoitettu itsenäisesti ratsastaville oppilaille. Ratsastus tasoryhmissä. Lounas ja välipala. Ratsastusta 1h/pv, toivetekeminen 1h/pv (ratsastusta, leikkejä, ajoa, agillityä, esteitä yms), teoriaa 1h / pv, hevostoimintaa, hevosten hoitoa, viimeisenä päivänä leirikisat. Leiripäivä 9-16, tai sopimuksen mukaan. Leiriläisille suositellaan ratsastusseuran / Green Card-jäsenyyttä tai omaa kattavaa tapaturmavakuutusta. Leirillä on joitain avustajia.

24.–27.6. Koulupainotteinen yleisleiri (4 vrk) / Essi 80 + 200 €

Tarkoitettu ratsastajalle, joka osaa ratsastaa itsenäisesti. Soveltuu laukkaa harjoittelevalle tai kokeneemmalle ratsastajalle, ratsastus tasoryhmissä. Leirillä yksi puomi- ja yksi estetunti. Lounas ja välipala. Ratsastusta 2 h pv, teoriaa 1h / pv, hevostoimintaa, hevosten hoitoa, viimeisenä päivänä leirikisat (koulu). Leiripäivä 9-16, tai sopimuksen mukaan. Viimeinen päivä loppuu klo 14.00. Leiriläisille suositellaan ratsastusseuran / Green Card-jäsenyyttä tai omaa kattavaa tapaturmavakuutusta. Leirillä on joitain avustajia.

22.–25.7. Puuhaleiri (4 vrk) / Essi 80 + 180 €

Puuhistunneilta tuttua kaikille sopivaa hevostoimintaa koko leiri! Ratsastusta, kärryttelyä, ratsusatujumppaa, ratsastusleikkejä... vain mielikuvitus on rajana. Lounas ja välipala. Hevostoimintaa 2x45min/pv, hevosten hoitoa, hevostaitoja ja uuden oppimista leikkimielisessä paketissa. Leiripäivä 9-16, tai sopimuksen mukaan. Leiriläisille suositellaan ratsastusseuran / Green Card-jäsenyyttä tai omaa kattavaa tapaturmavakuutusta. Leirillä on mukana avustajia oppilaiden tukena.

29.7.–2.8. Esteleiri (5 vrk) 100 + 275 €

Tarkoitettu ratsastajalle, joka osaa ratsastaa kaikissa askellajeissa ja keskittyä lajiin valmennustyyppisesti. Ratsastus tasoryhmissä. Lounas ja välipala. Ratsastusta 2,5 h pv (1h+1,5h), teoriaa 1h / pv, hevostoimintaa, hevosten hoitoa, viimeisenä päivänä leirikisat (este). Leiripäivä 9-16, tai sopimuksen mukaan. Viimeinen päivä loppuu klo 14.00. Leiriläisille suositellaan ratsastusseuran / Green Card-jäsenyyttä tai omaa kattavaa tapaturmavakuutusta.

 • Leiri on päiväleiri, leiripäivän pituus 9–16. Hinta sisältää lounaan ja välipalan.
 • Varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä palauteta.
 • Loppumaksu maksetaan 2 viikkoa ennen leirin alkua pankkiin omalla viitenumerolla, jolla maksat myös varausmaksun, saat laskun ilmoittautuessa leirille.

__________________________________________________________________________________________

Ponipuuhapäivät:

 • Ponipuuhapäiviä järjestetään kerran kuukaudessa viikonloppuisin. Viikonloppu on suunniteltu siten, että siitä tulee kahden päivän kokonaisuus, mutta osallistua voi myös yhtenä päivänä. Syksyn jokaisessa viikonlopussa on erilainen sisältö, joten halutessaan voi osallistua kaikkiin puuhaviikonloppuihin.
 • Päivän pituus 10.00 - 15.00
 • Jokaisessa päivässä on ratsastusta sekä muuta ponipuuhaa (agility / ajaminen / suunnistus / leikit / maastakäsittely yms.), lisäksi runsaasti hevosten hoitoa ja käsitteyä, kuten ruokkimista, varustamista, hoitamista jne.
 • Päivä mennään omin eväin, käytettävissä jääkaappi ja mikro, ohjaaja auttaa ruokien lämmittämisessä.
 • Ponipuuhapäivät on tarkoitettu kaikentasoisille lapsille, jotka haluavat oppia lisää ponien käsittelystä ja hoidosta, ratsastuksesta ja tallielämästä. Soveltuu hyvin myös erityislapsille, kerrothan hieman tilanteesta ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Hinta 60€ / päivä.

Vuokraviikonloppu:

 • Vuokraviikonloppuja järjestetään kuukausittain viikonloppuisin. Viikonlopusta tulee kahden päivän kokonaisuus, yhden päivän vuokraus ei ole mahdollinen. Vuokraviikonloppu on tarkoitettu vähintään He C -tasolla ratsastaville oppilaille, joilla on vakituinen tuntipaikka Amoretessa.
 • Vuokraviikonloppuna paikalla on tallin työntekijä, joka valvoo turvallisuutta ja puuttuu tilanteeseen tarvittaessa.
 • Päivän aikana vuokraaja saa sovitun hevosen tai ponin käyttöönsä itsenäiseen tekemiseen. Hepan kanssa saa touhuta päivän aikana 9.00-15.00 välisenä aikana hevoslähtöisesti ja suunnitellusti. Ratsastus tai ajoaika saa olla max 1,5 h / päivä. Lisäksi voi mm. maastakäsitellä, käydä kävelyllä, osallistua hepan hoitoon, ruokintaan, tallin muihin rutiineihin jne.
 • Päivä mennään omin eväin, käytettävissä jääkaappi ja mikro.
 • Vuokraviikonlopun voi varata ratsukosta, mutta sovithan aina etukäteen sinulle sopivan hepan opettajan kanssa. Pelkästään ratsukkoon tulleita varauksia emme voi ottaa vastaan.
 • Hinta 50€ / vkl